Wix hjemmeside - Hvorfor er Wordpress bedre?
mandag, juli 15, 2024

Wix hjemmeside – Hvorfor er WordPress bedre?

Hos Dit Online Visitkort bruger vi udelukkende WordPress til at lave en billig hjemmeside, men møder til tider folk, der bruger WIX hjemmesider.

I denne artikel vil jeg prøve at kaste lidt lys over, hvorfor WordPress er et langt bedre valg end en WIX hjemmeside.

Hvis du bare vil gratis i gang med WordPress og endda med eget hjemmesidenavn kan du læse mere mere længere nede på siden.

Ellers læs videre herunder.

Pris

WIX hjemmeside priser

En WIX hjemmeside er som udgangspunkt gratis og det kan være fristende da man nemt kan komme i gang uden at skulle bøvle med teknik og deslige men… og der er selvfølgelig et men!

Hvis du går igang med gratis versionen får du ikke dit eget hjemmesidenavn men ditbrugernavn.wix.com/hjemmesidenavn.
Samtidig vil der være reklamer på din side.

Herunder kan du se priserne  på en WIX hjemmeside og mindsteprisen for en hjemmeside med eget domæne og uden reklamer er Combo-pakken til 8,5$ pr. måned (ca. 60 kr.). Og ja det er da billigt 😉 Men læser du videre vil du forstå, hvorfor det er bedre at vælge WordPress.

Priser  på en WIX hjemmeside

Pris på WordPress

WordPress.com kan tilbyde lidt det samme som WIX og her er lidt de samme begrænsninger.

Prisen for en hjemmeside med eget hjemmesidenavn og ingen reklamer er 25 kr. / måned. Så faktisk billigere end WIX.

Pris på WordPress hjemmeside på WordPress.com

Men du kan også selv stå for hjemmesiden men det kræver lidt teknisk snilde da du selv skal købe hosting og installere WordPress.
Dette er der dog råd for.

Dit Online Visitkort tilbyder faktisk en 100% gratis hjemmeside med eget domæne for altid og det er uden reklamer og med eget hjemmesidenavn.

Konklusion på pris

Med en 100% gratis hjemmeside med eget domæne hos Dit Online Visitkort er konklusionen klar. WordPress er klart det billigste valg.

Indhold og udseende på hjemmeside

Indhold  i WIX hjemmesider

WIX har noget de kalder WIX ADI, der hurtigt og smertefrit hjælper dig igang med en ny WIX hjemmeside. På 2 min fik jeg lavet følgende oplæg ud fra nogle få spørgsmål.

Sådan laver du en WIX hjemmeside med brug af WIX ADI

Her kan du via træk og slip tilføje nye sektioner og bokse til hjemmesiden og det er forholdsvis nemt at arbejde med.

Der findes en del temaer til WIX. Jeg har ikke kunne finde ud af om man selv kan lave et tema til WIX.

Indhold i WordPresss

Når du skal igang med WordPress skal du vælge et tema og herefter er det bare igang. Læringskurven er lidt mere stejl end for WIX og det kræver noget mere arbejde at komme igang med WordPress.

Sådan laver du en billig hjemmeside i WordPress

Dit Online Visitkort tilbyder at lave 2 gratis oplæg til dig så du nemt og hurtigt kan komme igang.

Der findes massere af plugin til WordPress, der giver samme træk og slip funktionalitet som WIX. Elementor er et godt eksempel. Gennem Dit Online Visitkort kort kan du få den fulde version af Elementor, der dog også findes i en gratis udgave, til reduceret pris.

Da WordPress er et åbent system kan man selv lave sine egne temaer og der findes derfor næsten et uendeligt antal af temaer og der er virksomheder som lever af at sælge adgang til deres temaer.

Det er et super stærkt argument for at vælge WordPress. Der er med garanti et tema som passer lige dine behov. Dit Online Visitkort kan selvfølgelig hjælpe med at vælge et tema.

Konlusion på Indhold og temaer

WordPress er så overlegen på antallet af temaer at der slet ikke er nogen grund til at være i tvivl. WordPress er bare så meget længere foran at det gør helt ondt.

Plugins

Plugins er det der gør vores hjemmeside levende. Det gør det nemmere at lave super fedt og flot indhold.

Plugins i WIX hjemmesider

Plugins i WIX ligger på en  markedsplads og du skal derfor væk fra din WIX hjemmeside for at installere et plugin.

Plugins i WIX

Plugins i WordPress

Plugins i WordPress installeres som udgangspunkt når du er logget ind i WordPress og dette gør det rigtig nemt at installere og opgradere.

Plugins i WordPress

Plugin konklusion

Udviklere kan til begge systemer udvikle plugins men igen er WordPress lysår foran mht. antallet af plugins og support. Du kan ALTID finde en udvikler, der kan finde en løsning på dit problem og dette kan Dit Online Visitkort selvfølgelig også hjælpe med.

Blive set på Google

WIX hjemmeside på google

WIX kan lave en såkaldt SEO plan til dig som hjælper dig med at blive fundet på google.

WIX har dog desværre ry for ikke at være særlig google venlig.

WordPress på google

Yoast er et SEO (Søgemaskine Optimering) plugin, der hjælper dig med at optimere dine sider og er et fantastisk værktøj.

Konlusion på at blive set på google

Uanset hvad er det ikke nemt at blive fundet på google og slet ikke at blive vist på første side. Uanset hvad kræver det et kæmpe stykke arbejde fra dig og løbende opdatering af din hjemmeside. Dit Online Visitkort kan selvfølgelig hjælpe dig med at sikre at du bliver vist højt oppe på googles sider.

Konklusion

Dit Online Visitkort vil til enhver tid vælge WordPress og kan hjælpe dig igennem hele processen med at få lavet en billig hjemmeside.

Kontakt os og hør hvordan du får en billig hjemmeside fra Dit Online Visitkort.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort