Adwords er lig med betaling for at blive vist på Google
mandag, juli 15, 2024

AdWords Betal for at blive vist på google?

Faldgruben ved AdWords

Faldgruben ved AdWords er, at en smart sælger vil have dig til at betale flere tusinde kroner for noget du ikke ved hvad er. Det kan give rigtig god mening at betale et par tusinde for at få sat det hele. Få lavet et par optimeringer. Men at betale 2000 kr. pr. måned er vanvittigt. Opsætning koster og det skal du bare betale på timebasis.

Hvordan foregår det så?

Først skal du finde ud af hvilke søgeord du godt kunne tænke dig at blive fundet på. Din hjemmeside-leverandør skulle gerne kunne hjælpe dig med at vurdere, hvilke søgeord, der er bedst at benytte. Find ud af om nogle af dine konkurrenter bruger de samme søgeord. Prøv at find søgeord, der bliver brugt over 100 gange om måneden og som ingen af dine konkurrenter bruger. Det er ikke sikkert det er muligt.

Se mere om hvordan du hel gratis bliver vist på Google.

Dit Online Visitkort hjælper dig igennem hele processen med at finde de søgeord du skal betale for og følger løbende op. Prisen er 50 kr. / søgeord / måned og den forbrugte tid til opsætning og optimering betales særskilt.

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort