Vil jeg selv kunne opdatere min hjemmeside?
mandag, juli 15, 2024

Opdatering af hjemmeside

Vil jeg gerne selv kunne opdatere min hjemmeside eller vil jeg betale mig fra det?

Her skal du ikke kun kigge på hvad dit behov er, men ligeså meget hvad du har af ønsker og hvor meget du gerne selv vil være herre i eget hus.

Faldgruben

Faldgruben her er at købe en hjemmeside, hvor man har gratis opdateringer med i prisen. Prisen bliver derfor unødvendigt høj og hjemmesiden bliver aldrig nogen sinde opdateret da man ikke selv er herre over hjemmesiden. For at opdatere sin side skal man nemlig sende en mail til ens hjemmeside-leverandør, der så efterfølgende stiller 1000 spørgsmål om ting man ikke gider tage stilling til. Det er set tit, at man som kunde opgiver at få opdateret sin hjemmeside da det er for tidskrævende i forhold til det indhold man gerne vil have på sin hjemmeside og pludselig har man betalt for noget man ikke får.

Hvad skal man så gøre?

Hvis du vælger en hjemmeside-leverandør, der benytter wordpress har de sikkert guides, der fortæller, hvordan du opdaterer din hjemmeside. Dette kræver at du lærer WordPress at kende og på den må selv bliver herrer over din hjemmeside men det stiller også en smule tekniske krav. WordPress er et godt valg da mange benytter denne platform og du stort set kan finde hjælp til alt på nettet.

Dit Online Visitkort har lavet et plugin til WordPress der gør det endnu nemmere at lave sider og artikler på din hjemmeside. Og det kræver ingen kendskab til WordPress. Det kan sammenlignes lidt med at udfylde et spørgeskema. Du kommer hurtigt igang og kan selv bestemme struktur på din hjemmeside og kan selv lave super godt indhold, der uden betaling kan få din hjemmeside højt op i Googles søgeresultater. Samtidig er der ingen begrænsning på hvor mange sider / artikler du laver og hvor mange undersider du laver.

Se i videoen herunder hvordan plug-in’et ser ud.

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort