Google - Hvordan finder google min hjemmeside?
mandag, juli 15, 2024

Google – Hvordan finder google min hjemmeside?

Google er den meste brugte søgemaskine på internettet. Din søgemaskineoptimering skal primært foregå mod denne da ingen andre på markedet er værd at bruge tid på.

Søgemaskineoptimering kaldes i daglig tale for SEO (Search Engine Optimization)

Hvordan finder google min hjemmeside

Det første du skal gøre er at installere Google XML Sitemaps plugin i din wordpress installation. Dette plugin indsender dine sider til google så snart de er ændret og det vil gå hurtigere for dine sider at blive vist i google. Er du i tvivl om hvordan du gør dette, bør du kontakte din hjemmeside leverandør

Faldgruben når du skal have dine sider op i google

Faldgruben her er at det er svært at forstå hvad SEO er. En smart sælger kan derfor bilde dig ind at det er meget dyrt og koster flere tusinde kroner om måneden. Penge som du i bund og grund ikke får noget særligt for. I hvert fald ikke efter et halvt år når dine hjemmeside er på plads. Så undgå at binde dig for mere end et halvt år, hvis det koster mere end 1000 kr. om måneden. Efter dette halve år vil det “bare” være en udgift du ikke får noget som helst for. Spørg evt. din hjemmeside leverandør, hvad du får for dine penge og hvad de har lavet den sidste måned. Jeg gætter på de ikke kan fortælle hvilke sider de har rettet i og hvad de har rettet. For det er med stor sandsynlighed ikke sket.

Hvad kræver det så at blive vist højt i google?

Det er benhårdt arbejde at få dine side højt op i googles søgeresultater. Hvis nogen siger de nemt kan få dine sider op i google, bilder de dig enten noget på ærmet eller også har de en opskrift som ingen af os andre kender. Det er alligevel for godt til at være sandt. Og vi ved jo godt hvad man siger om ting der er for gode til at være sande??? … ja så er de det også nok!

Dette retfærdiggør ikke, at dit hjemmeside-bureau skal have flere tusinde kroner om måneden for at håndtere din SEO (Søgemaskineoptimering). Det giver rigtig god mening at betale dit hjemmeside-bureau for den tid de bruger på at lave godt indhold til din hjemmeside eller opdatere / ændrer / tilføjer eller på anden måde gør dine sider mere tilgængelige for Google. Men fast at betale 2700 kr. pr. måned er vanvittigt og giver ingen mening og slet ikke hvis ikke du får konkret viden om, hvad de rent faktisk laver fra måned til måned.

Hvad skal jeg så gøre for at komme øverst i google?

Googles fornemmeste opgave er at finde de mest relevante og bedste søgeresultater for sine brugere. Og hvis ikke du har dette indhold kan du godt glemme at blive vist øverst i google. Så kridt skoene og kom igang med at skrive indhold som dine potentielle kunder eller målgruppe kan få glæde af. Lidt ligesom denne side. Det indhold jeg skriver her kan sagtens findes andre steder på internettet men for at blive relevant på internettet er du nødt til at skrive noget selv også og hele tiden optimere og ændre.

Hos Dit Online Visitkort tilbyder vi en SEO pakke som koster 150 kr. / søgeord / pr. måned og for denne pris får du en månedlig rapport, der fortæller, hvordan dine sider ligger for de pågældende søgeord. Samtidig får du en vurdering af om der skal laves tekst-optimeringer eller andre ting, der kan få dine sider højere op i google. Det kunne også være at arbejde noget mere med Linkbuilding som handler om at få andre sider til at linke til dig. Der findes gratis tjenester, der tilbyder at linke til dig men de rigtig gode koster penge. Dette kan jeg også hjælpe med.

Dit Online Visitkort kan hjælpe dig med alt inden for hjemmesider og gør det til markedets bedste pris. Garanteret.

Du betaler et fast lavt gebyr for de services vi tilbyder og de timer vi ellers bruger på at optimere og opdatere din hjemmmeside betaler du særskilt efter timeforbrug.

Se priser på vores billige hjemmeside her: Billig hjemmeside
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort