Opsætning af email

Når du er kunde hos Dit Online Visitkort er din hjemmeside hosted hos UnoEuro.

Når du skal opsætte din email skal du indtaste oplysningerne vist herunder.

Indgående mailserver

Indgående mailservermail.simply.com (POP3 port: 110, IMAP port: 143, TLS mulig) – IMAP anbefales
Indgående brugernavnE-mail adressen
Indgående adgangskodeAdgangskoden til e-mail adressen

Udgående mailserver

Udgående mailserversmtp.simply.com (port 587, TLS mulig)
Udgående brugernavnE-mail adressen
Udgående adgangskodeAdgangskoden til e-mail adressen

Opsætning på iPhone

Se video herunder for opsætning af email på din iPhone. (Benyt informationerne anvist herover og ikke de informationer, der bruges i videoen)

Se evt. mere her om opsætning af email:
https://www.simply.com/dk/support/faq/mail/115/