AdWords

For at Dit Online Visitkort kan håndtere dine google reklamer (AdWords) skal du have oprettet en konto.

Dette gør du ved at gå til https://ads.google.com og oprette en konto.

Herefter skal du give Dit Online Visitkort adgang til din konto så vi kan adminstrere dine kampagner.

Det gør du ved at klikke på Tools [1], Account access [2] og + [3]

Vælg Admin [1] og indtast min gmail email (nikolaj.sostack@gmail.com) [2]  og tryk på SEND INVITATION [3]

Dit Online Visitkort har nu adgang til at administrere din google reklamer.